Vijesti Društvo Дервенћанин Александар Ђекић и ове године предводи ешалон на свечаном дефилеу поводом...

Дервенћанин Александар Ђекић и ове године предводи ешалон на свечаном дефилеу поводом Дана Републике

0

Дервенћанин Александар Ђекић је један од тринаест команданата ешалона јединица полиције који су учествовали у свечаном дефилеу поводом обиљежавања Дана Републике Српске одржаном данас у Источном Сарајеву.

Ова част му је указана другу годимну у низу. Ђекић је ове године, као инспектор у Управи за полицијску обуку, предводио један од пет ешалона Полицијске академије, док је претходне године као помоћник командира у Полицијској станици Дервента предводио ешалон Посебних снага полиције Полицијске управе Добој.

У данашњем дефилеу учествовали су сви видови организационих јединица МУП-а Републике Српске, који су показали материјално-техничка средства и наоружање, као и специјализована оклопна возила, те полицијске моторе и квадове. Учествовало је нешто више од 700 припадника МУП-а, а овом приликом је развијена застава Републике Српске дугачка 500 метара.

Поред ешалона полицијских снага учествовали су и представници цивилног сектора, укупно око 2.500 учесника.

На Тргу Републике Србије у Источном Новом Сарајеву од 19.00 часова биће уприличен ватромет уз концерт Полицијског оркестра МУП-а Републике Српске.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here