Vijesti Društvo Званично: Републички штаб за ванредне ситуације одобрио рад већем броју субјеката

Званично: Републички штаб за ванредне ситуације одобрио рад већем броју субјеката

0

Републички штаб за ванредне ситуације одржао је данас 32. сједницу путем видео линка те донио Закључак о обавезном спровођењу мјера који ће важити од 11. до 25. маја.

У наведеном периоду рад субјеката организоваће се у временском периоду тако се не нарушава забрана кретања која почиње у 22.00 часа и нагласила да се сви морају понашати одговорно.

Угоститељски објекти биће отворени од 11. маја, али уз поштивање мјера и препорука. Хотели и мотели могу да пружају услуге у ресторанима, такође, поштујући препоруке и мјере које су на снази.

На снази остаје забрана јавних окупљања, рада базена, велнес центара, спортских организација и школа спорта, те дјечијих играоница и тренинга за спортисте.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here