Vijesti Društvo И ви можете подржати завршетак градње центра за дјецу са потешкоћама у...

И ви можете подржати завршетак градње центра за дјецу са потешкоћама у развоју у Косовској Митровици

0

Одбор за помоћ Косову и Метохији из Бањалуке покренуо је хуманитарни број 1412 преко којег сви заинтересовани могу донирати 1 КМ за довшетак градње Дневног центра “Подржи ме – 9. јануар” у Косовској Митровици за велики број дјеце и младих са потешкоћама у развоју на Косову и Метохији.

Наша хуманост према српском народу на Косову и Метохији не смије престати ни сада када је свима тешко јер је њима увијек дупло теже. До сада смо изградили и покрили, уз подршку Републике Српске, зграду од 714 м2, поставили вањску столарију, инсталације воде, струје, и канализације. Урадили смо око 60 одсто послова, а потребно нам је око 100 000 евра да буде спремна за уселење које смо планирали на Преображење Господње 19. августа, саопштено је из одбора.

Сви који су у могућности пројекат могу подржати и преко жиро рачуна Одбора за помоћ Косову и Метохији:
– ЈИБ: 4404193900001,
– жиро-рачун: 555-10000341964-45.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here