Vijesti Društvo И у Дервенти обиљежен Дан полиције – ФОТО

И у Дервенти обиљежен Дан полиције – ФОТО

0

Парастосом и полагањем вијенаца на спомен-обиљежју палим колегама, службеници Полицијске станице Дервента су обиљежили Дан полиције Републике Српске

У Одбрамбено-отаџбинском рату 782 полицајца су дала живот за њену слободу, међу којима је и десет дервентских полицајаца: Миломир Лејић, Миомир Ружић, Милан Трњанц, Миодраг Милић, Петар Цвјетковић, Зоран Ђурић, Нинко Лукић, Наде Кузмановић, Весељко Љешић и Драго Нинковић.

Вијенце у њихову част положили су чланови породица, замјеник градоначелника Синиша Јефтић, предсједник Скупштине града Мирко Земуновић, делегација Борачке организације Дервента, те делегација Полицијске станице на челу са замјеником командира Славишом Павловићем.

Дервента Кафе

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here