Vijesti Kultura i obrazovanje Низом васкршњих радионица дочекали прољећни распуст – ФОТО

Низом васкршњих радионица дочекали прољећни распуст – ФОТО

0

Низом васкршњих радионица ученици Основне школе „Никола Тесла“ дочекали су прољећни распуст.

Радионице су одржане у редовним одјељењима, продуженом боравку, подручним школама и посебном одјељењу, а ученици су уз помоћ својих учитеља украшавали васкршња јаја и правили корпице за јаја и разгледнице.

Учитељица Свјетлана Буркановић је посебно поносна што су њени ученици III3 учествовали у прикупљању помоћи поводом Васкрса, а неки од њих су већ и волонтери и радо помажу старијима. Поносна је и што је њен ученик Ален Мустафичић најмлађи волонтер Мерхамета у нашем граду. То је веома лијепо јер на младима свијет остаје, а и овај пут се показало да хуманост не признаје границе, кaжу у ОШ „Никола Тесла“.

Уз пуно осмијеха и среће дочекали су дане прољећног распуста, а чије јаје ће ове године бити најјаче, још остаје да се види…

Дервента Кафе

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here