Vijesti Društvo Општинско руководство и Комисија за вјерска питања упутили васкршње честитке

Општинско руководство и Комисија за вјерска питања упутили васкршње честитке

0

Начелник општине Милорад  Симић, предсједник Скупштине општине Маријан Кљајић и Комисија за вјерска питања Скупштине општине Дервента честитали су највећи хришћански празник Васкрс.

– Свештенству и свим грађанима општине Дервента православне вјероисповијести, који славе празник васкрсења Христовог, желим да најрадоснији хришћански празник дочекају у добром здрављу, породичној срећи и љубави, окружени својим најмилијима. Христос васкрсе, ваистину васкрсе, стоји у честитци начелника општине Милорада Симића.

Грађанима опћине Дервента, православне вјероисповијести, честитам највећи хришћански празник Васкрс, са жељом да празник прославе у радости, миру и благостању, у кругу својих најмилијих пријатеља – предсједник Скупштине општине Маријан Кљајић.

Поводом наступајућег хришћанског празника Васкрса, свештенству и вјерницима православне вјероисповијести упућујемо искрене честитке, са жељом да радост овог највећег хришћанског празника подијелите са својим најближим у здрављу, миру и духовном благостању. Христос Воскресе, саопштили су из Комисије за вјерска питања Скупштине општине Дервента.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here