Vijesti Društvo Пакетићима обрадовали бројне малишане – ФОТО

Пакетићима обрадовали бројне малишане – ФОТО

0

У организацији Младих социјалдемократа и Актива жена Савеза независних социјалдемократа синоћ је у Центру за културу организовано дружење са Дједом Мразом и подјела пакетића за око 350 дјеце активиста и симпатизера ове странке.

Уз пјесму и игру дјеца су нам поручила и обавезала нас да сви скупа треба да радимо и дјелујемо за њихову бољу и безбрижнију будућност, рекао је потпредсједник СНСД-а Давор Симић.

Ову традицију желимо да наставимо из године у годину и да сваког пута обрадујемо све више малишана. Оваквим веселим и бројним скупом не желимо слати политичке поруке, већ показати да су нам дјеца најважнија, да су они наша будућност, носиоци развоја, темељ опстанка на овим подручјима што показујемо и провођеwем својих политика, нагласио је Симић.

У име Градског одбора СНСД-а зажелио је свим суграђанима, активистима и симпатизерима срећну Нову годину и предстојеће празнике.

Додјели пакетића су присуствовале предсједнице МСД и Актива жена Маја Пјерановић и Весна Шаин, те одборници ове странке у локалној Скупштини.

Дервента Кафе

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here