Vijesti Društvo “Пут који не води нигдје”: Полицијска станица Дервента кампањом обиљежила Мјесец борбе...

“Пут који не води нигдје”: Полицијска станица Дервента кампањом обиљежила Мјесец борбе против болести зависности

0

Поводом обиљежавања Мјесеца борбе против болести зависности полицијски службеници Полицијске станице Дервента провели су кампању „Стоп. Зависност. Пут који не води нигдје.“, са циљем подизања свијести о посљедицама које настају конзумирањем опојних дрога.

Дијељени леци садрже основне информације о штетном дјеловању најчешће употребљивих дрога и посљедицама које настају по човјеков организам, начинима правовременог препознавања почетних симптома код лица која конзумирају наркотике, као и практичне савјете родитељима о могућностима превазилажења проблема младих људи – жртава злоупотреба опојних дрога.

На подручју Полицијске станице Дервента у периоду јануар – октобар текуће године евидентирано је 25 случајева злоупотребе опојне дроге и то три кривична дјела и 22 прекршаја. Полицијска станица Дервента ће и у наредном периоду наставити са провођењем континуираних планских активности у циљу сузбијања и откривања свих облика злоупотребе опојних дрога, као и на подизању свијести грађана о посљедицама које настају кориштењем наркотика, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here