Vijesti Kultura i obrazovanje Себастијан Перић најбољи на општинском такмичењу из српског језика

Себастијан Перић најбољи на општинском такмичењу из српског језика

0

Данас је одржано Општинско такмичење из српског језика за ученике седмих разреда.

Највише знања показао је ученик ОШ “Ђорђо Панзаловић” Себастијан Перић који је освојио фантастична 94 бода. Друго мјесто припало је Валентини Видовић, ученици ОШ “Никола Тесла”, а треће Анђели Удовичић из ОШ “Тодор Докић”.

Перић је тако осигурао наступ на Регионалном такмичењу, док ће нижепласирани морати сачекати резултате ученика осталих школа из регије, тако да ће они са највећим бројем бодова наступити и на регионалној смотри.

Иако је формални домаћин такмичења била ОШ “Никола Тесла”, ученици су задатке рјешавали у својим матичним школама, након чега су радови постављани на интернет платформу гдје их је комисија рангирала и оцијењивала.

Важно је напоменути да се до 14 часова у понедјељак могу предати евентуалне жалбе школи домаћину такмичења, тако да су резултати такмичења још увијек незванични.

Дервента Kафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here