Vijesti Društvo Солидарност добрих пријатеља

Солидарност добрих пријатеља

0

Дружење ловаца је увијек посебан догађај и сваки сусрет се дуго памти. Пријатељства из лова и доживљаји остављају дубок траг у сваком истинском ловцу.

Ловац и рибар Жарко Пећић је нестао 19. маја 2019. године. Његови пријатељи ловци, рибари, родбина, полиција, Цивилна заштита и други у потрази која је трајала више од 10 дана нису пронашли ни трага од несталог Жарка.

И након толико времена Нова година, славе, а ево и Божић биће дочекани без вијести о Жарку.

Пријатељи ипак нису заборавили свог друга и сад кад су на терену увијек претражују евентуално мјесто нестанка. Како Жарко није са нама хоћемо да помогнемо колико можемо породици, каже Младен Јефтић и напомиње да се људи радо одазивају и са сјетом и тугом дају прилог.

За утјеху породици, пријатељи нису заборавили Жарка. Дођу, обиђу и распитују о животу, а овог пута другови су за празнике прикупили 930 марака које уручио у име свих Младен Јефтић.

Прилог су дали Младен Јефтић, Дражен Топаловић, Раденко Кузмановић, Милан Пуљановић, Перо Миличић, Раде Ђалић, Невен Јефтић, Зоран Пиваш, Боро Лукић, Невенко и Златко Пећић, Слађан Сарић, Жељко Бећаревић, Рада Миљуш, Славко Мандић, Јосип Нединић и Миро Мајсторовић.

Хвала свима од срца који се сјећају мог Жарка и који су дали свој прилог. Нас двије бићемо без супруга и оца Жарка тужне за Божић, али и са топлином свих добрих срца у радости Христовог рођења који се сјећају мог супруга Жарка, кроз сузе каже супруга Миленка.

Савко Пећић Песа

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here