Vijesti Najave i obavještenja Ученици Музичке школе у Прњавору организују хуманитарни концерт за Мандиће

Ученици Музичке школе у Прњавору организују хуманитарни концерт за Мандиће

0

Ученици СМШ “Константин Бабић” Прњавор одржаће у сриједу, 28. децембра, традиционални хуманитарни концерт који је намијењен за помоћ породици Мандић.

Породицу Мандић из Просјека је недавно задесила велика трагедија у којој су остали без породичног дома.

Позивамо све добре људе да подрже овај хумани догађај, те својим прилогом помогну овим несрећним људима, јер, добро се добрим враћа. Са разноврсним репертоаром којег су марљиво спремали током протеклог периода посветиће вече На репертоару ће се наћи разне музичке изведбе разних жанрова; од класичне и филмске, па до рок, поп али и етно музике, каже учесник концерта Катарина Ћелић..

Седмочлану породицу Мандић чине и троје малих основаца, а са њима у домаћинству су још отац, мајка, те стриц и бака који су тешко болесни.

Концерт ће се одржати у Сали ове школе са почетком у 19 часова, а цијена улазнице је 5 КМ.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here