Vijesti Društvo Ђекић поново на челу полицијског ешалона на свечаном дефилеу поводом Дана Српске

Ђекић поново на челу полицијског ешалона на свечаном дефилеу поводом Дана Српске

0

Александар Ђекић из Дервенте биће један од 14 команданата ешалона Полиције Републике Српске на свечаном дефилеу који ће се одржати у Бањалуци, поводом 9. јануара Дана Републике Српске.

Ђекић се ове, као и прошле године у Источном Сарајеву, бити на челу ешалона Полицијске академије, гдје ради као инспектор у Управи за полицијско образовање.

Дервенћанин се и 2022. године нашао у улози команданта, тада обављајући функцију помоћника командира Полицијске станице Дервента, а предводио је ешалон посебних снага полиције Полицијске управе Добој.

Прво учешће у дефилеу поводом Дана Републике Ђекић је имао 2018. године у Бањој Луци, тада као полазник Полицијске академије.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here