Vijesti Društvo Akcija „Borci za borce“: Podijeljeni paketi u najuspješnojoj akciji do sada

Akcija „Borci za borce“: Podijeljeni paketi u najuspješnojoj akciji do sada

0

U božićnoj akciji “Borci za borce” obezbijeđena su 34 robna paketa za pripadnike nekadašnje 27. mtbr Vojske Republike Srpske.

Glavni koordinator akcije Mladen Todorić rekao da je ovo četvrta godina kako se organizuje božićna akcija “Borci za borce” i da je, sa ukupno 138 učesnika, do sada najuspješnija.

Od nas četvorice koordinatora dvojica smo imali koronu i jedan upalu pluća, pa je Dejo Nožica u tom periodu odradio lavovski dio posla. Juče nas ni vremenske neprilike nisu omele da završimo započeto. Hvala svim ljudima dobre volje koji su nas na bilo koji način podržali. Mi smo volonteri i ostaćemo.Ovo radimo iz želje da se naš glas čuje i djelo vidi. Sa ovim a uz pomoć dobrih ljudi skrećemo pažnju na loš status mnogih boraca i junaka, naveo je Todorić.

Danas je završena podjela paketa za veterane 27. mtbr i porodicama poginulih sa područja Dervente, Broda, Prnjavora i Teslića. Akcija je potpuno apolitična, a pakete su dobili svi oni kojima je pomoć najpotrebnija, bez obzira na vjeru i nacionalnu pripadnost, istakli su organizatori ovom prilikom.

Todorić je naveo da su u prikupljanju pomoći učestvovali i Dejan Nožica, Simo Simikić i Nikola Radanović, kao i anonimni administrator Fejsbuk grupe “27. Mtbr”.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here