Vijesti Društvo Akciji „Kalibar“: Pretresi u Tesliću i Derventi, pronađeno vatreno oružje

Akciji „Kalibar“: Pretresi u Tesliću i Derventi, pronađeno vatreno oružje

0

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, u saradnji sa Jedinicom žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, su danas u okviru akcije „Kalibar“ pronašli veću količinu vatrenog oružja.

Tom prilikom je lišeno slobode lice inicijala D.Đ. iz Teslića, osumnjičenog za krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, dok je u toku kriminalistička obrada lica inicijala D.Đ, D.O, D.M, M.T, Z.S, N.K, Z.R. iz Teslića i Dervenćanina M.A.

Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Tesliću i Osnovnog suda u Derventi izvršili pretrese na devet lokacija na području Teslića i Derventa.

Tom prilikom čega je pronađen i oduzet puškomitraljez PM-84 sa pripadajućim spremnikom, automatska puška sa pripadajućim okvirom, dvije ručno prepravljene puške, jedan pištolj, tri lovačke puške, oko 500 komada municije različitog kalibra i drugi predmeti, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here