Vijesti Društvo Akcijska ponuda štednje u MF banci

Akcijska ponuda štednje u MF banci

0

Povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje 31. oktobra, MF banka predstavlja akcijsku ponudu oročene i dječije štednje uz vrlo atraktivne kamatne stope.

U toku akcijskog perioda koji traje od 30.10. do 7.11.2020. ukoliko se odlučite na vremenski perod oročenja od 48 mjeseci, u prilici ste da ostvarite kamatnu stopu od 3,10% na oročenu štednju, odnosno 3,20% na dječiju oročenu štednju.

Za oročenu štednju se često kaže da je najsigurniji i najjednostavniji oblik štednje. Kod ove vrste štednje vaš novac se oročava u banci uz odgovarajuću kamatu tokom tačno definisanog vremenskog perioda u kojem očekujete da vam taj novac neće biti potreban.

Ali čak i ako vam zatreba, ne brinite. Novac možete dobiti i prije isteka oročenja kada će Banka na sredstva oročenog uloga obračunati kamatu po viđenju.

Pored posebnih kamatnih uslova u MF banci su pripremili i posebno iznenađenje u vidu poklona za sve nove štediše koji dogovore štednju tokom predviđenog akcijskog perioda.
Više informacija o ovoj akciji i ostalim proizvodima MF banke pronađite na web stranici www.mfbanka.com ili vama najbližoj poslovnici MF banke.

MF Banka – Reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here