Vijesti Društvo Atletski klub “Derventa” podržao udruženje “Sunce”

Atletski klub “Derventa” podržao udruženje “Sunce”

0

Atletski klub „Derventa“ danas je uručio Udruženju roditelja djece sa smetnjama u razvoju „Sunce“ 1400 KM prikupljenih od kotizacija učesnika koji su nastupili na Uličnoj trci u Derventi.

Ovaj čin nam mnogo znači, kao i sam poziv da naši članovi učestvuju na trci, rekla je predsjednik udruženja „Sunce“ Tatjna Spasojević.

– Donacija nam mnogo znači i biće iskorištena za rad udruženja, odlazak na izlete i za prevoz korisnika kojeg organizujemo. „Sunce“ ima 174 korisnika, koji nisu svi u napim prostorijama svakodnevno. Mi organizujemo dnevni boravak za naše odrasle članove, dok su djeca smještena u centru „Budućnost“, gdje mnogi naši korisnici pohađaju redovnu nastavu. Udruženje, uz podršku Grada Dervente i donatora, nastoji pružiti pomoć roditeljima, navela je Spasojevićeva.

Pored ovog iznosa, MF banka i MKD Mikrofin će uplatiti 500 KM na račun udruženja, naveo je predsjednik kluba Dalibor Vrhovac, izrazivši zadovoljstvo organizovanom trkom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here