Vijesti Sport Bazen u funkciji ove sezone

Bazen u funkciji ove sezone

0

U Derventi je nastavljena gradnja sportsko rekreacionog centra, u ulici 19. april, kod Starog mosta i parka. Investitor ovog projekta je preduzeće ,,Rajms-S kompani,, Derventa, a izvođač radova je firma ,,2D Živković,, iz Dervente.

Bazen u funkciji ove sezone

Gradnja će se odvijati po fazama na prostoru od 7500 kvadratnih metara. U planu je stavljanje bazena u funkciju ove sezone. Predviđen je poslovni objekt, olimpijski bazen sa 10 metara visokom skakaonicom, jedan bazen za relaksaaciju, dječiji bazen uz prateće objekte, sportske terene za tenis, košarku i teren za boćanje – kaže Andrija Bjelošević, vlasnik preduzeća ,,Rajms-S kompani,, Derventa.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here