Vijesti Društvo Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima

Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima

0

U cilju povećanja stepena bezbjednosti saobraćaja i smanjenja saobraćajnih nezgoda koje nastaju usljed nepripremljenosti vozila za zimske uslove vožnje, CJB Doboj zajedno sa lokalnim AMD, od danas provodi akciju „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“, koja će trajati do 15.11.2010. godine, od  kada  sva motorna vozila moraju posjedovati opremu za vožnju u zimskim uslovima.

AmblemMUP-a

Tokom akcije policijski službenici će na određenim lokacijama vozačima dijeliti letke koji sadrže korisna upustva o pravilima vožnje u zimskim uslovima, a radnici AMD će besplatno otklanjati manje kvarove na svjetlosno-signalnim uređajima, vršiti zamjenu metlica brisača i demonstrirati pravilno postavljanje lanaca na točkove vozila.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here