Vijesti Društvo Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima

Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima

0

U cilju povećanja stepena bezbjednosti saobraćaja i smanjenja saobraćajnih nezgoda koje nastaju usljed nepripremljenosti vozila za zimske uslove vožnje, CJB Doboj zajedno sa lokalnim AMD, od danas provodi akciju „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“, koja će trajati do 15.11.2010. godine, od  kada  sva motorna vozila moraju posjedovati opremu za vožnju u zimskim uslovima.

AmblemMUP-a

Tokom akcije policijski službenici će na određenim lokacijama vozačima dijeliti letke koji sadrže korisna upustva o pravilima vožnje u zimskim uslovima, a radnici AMD će besplatno otklanjati manje kvarove na svjetlosno-signalnim uređajima, vršiti zamjenu metlica brisača i demonstrirati pravilno postavljanje lanaca na točkove vozila.

CJB Doboj

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here