Vijesti Kultura i obrazovanje Biblioteka: Počinju kreativne radionice sa psihologom Jelenom Babić

Biblioteka: Počinju kreativne radionice sa psihologom Jelenom Babić

0

Kreativne radionice za djecu uzrasta od šest do jedanaest godina koje organizuje i vodi diplomirani psiholog Jelena Babić održavaće se u Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” od danas.

Cilj radionica je da se kroz zajedničko druženje i vježbe u opuštenoj atmosferi pokrene kreativnost kod djece.

Tokom dvomjesečnog trajanja radionica djeca će se susretati sa mnogim interesantnim temama korisnim za njihov svakodnevni život, te sticati znanja i vještine koje će im pomoći da lakše savladavaju izazove tokom odrastanja. Djeca će po završetku ciklusa dobiti potrebnu podršku u razvijanju empatije, ljubavi prema sebi, svojim najbližima i svojoj okolini kako bi izrasli u srećne i zadovoljne mlade ljude i postali čarobnjaci koji mogu sve, ističe Babićeva.

Radionice će se održavati dva puta sedmično, srijedom i petkom, u prostorijama bibliteke od 9 do 10 časova i od 14 do 15 časova, a sve informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 066/826- 297.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here