Vijesti Kultura i obrazovanje Biblioteka organizuje književno-muzičko veče sa Dejanom Cukićem

Biblioteka organizuje književno-muzičko veče sa Dejanom Cukićem

0

Nekadašnji rok-muzičar i novinar Dejan Cukić predstaviće u Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ prevod autobiografije Eltona Džona i biografija posvećenih Elvisu Presliju i Džimiju Hendriksu.

Dejan Cukić je, kao muzičar, prisutan na regionalnoj rok sceni već više od 40 godina, a poslednjih godina posebno je aktivan kao prevodilac biografija i autobiografija velikih svjetskih umjetnika u saradnji sa izdavačkom kućom “Laguna”.

Snimao je albume i svirao koncerte sa grupama Bulevar, Bajaga i Instruktori i sopstvenim sastavom Spori ritam, tako da će ova promocija knjiga sadržavati i akustične izvedbe ovog poznatog muzičara.

Promocija će se održati u srijedu, 13. oktobra, sa početkom u 19 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here