Vijesti Društvo Bivši učenici Ekonomske škole podržali rad udruženja “Sunce” novčanom donacijom

Bivši učenici Ekonomske škole podržali rad udruženja “Sunce” novčanom donacijom

0

Učenici IV d odjeljenja Ekonomske škole generacije 1974-1978, na čelu sa razrednicom Milicom Krpo i profesoricama Kosovkom Maras i Brankicom Kopeč, uputili su pismo podrške i novčanu pomoć od 2.200 maraka za Udruženje roditelja djece s posebnim potrebama “Sunce”.

Nemamo snage da bi brda premiještali, niti vjere da bi svoja imanja razdijelili, ali smo skupili dovoljno snage i vjere za jedan dječiji osmijeh, za jedan radostan pogled, stoji u pismu.

U ime udruženja “Sunce” predsjednica Tatjana Spasojević uručila je zahvalnicu Zori Marković iz Dervente, jednoj od učenica.

Ova donacija dobro će nam doći i biće upotrebljena u rad Dnevnog boravka za odrasle osobe sa umanjenim intelektualnim smetnjama, kaže Spasojević.

Inače, ovo udruženje broji oko 130 članova.

 

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here