Vijesti Sport „Borac“ pobjednik drugog Memorijalnog turnira “Dejan Majstorović Dejo”

„Borac“ pobjednik drugog Memorijalnog turnira “Dejan Majstorović Dejo”

1

Fudbalski klub “Borac” iz Osinje organizovao je drugi Memorijalni turnir “Dejan Majstorović Dejo”, u čast dvadesetjednogodišnjeg golmana kluba, preminulog tokom utakmice u Donjoj Dubici 11. oktobra 2015. godine.

Na turniru su, pored domaćina i organizatora osinjskog “Borca”, učestvovale ekipe poježnjanskog “4. jula”, FK “Hajduk” iz Kožuha, NK “Hajduk Mirko Mirkovci” iz Mirkovaca i FK “Borac” iz Lužana.

U finalnom susretu domaćin je slavio protiv ekipe iz Mirkovaca, rezultatom 2:0.

Mnogo važnije od rezultata na ovom turniru bilo je sjećanje na Majstorovića.

FK “Borac” se zahvaljuje prije svih porodici Majstorović, potom ekipama koje su učestovale na turniru, kao i sponzorima koji su pomogli oko održavanja i to opštini Derventa, OO SDS Derventa, “Niwex” d.o.o, “Tehno Centar”, radnicima “Tehpro Cnc” i svima ostalima koji dali svoj doprinos, kaže Slaven Ćorić, predsjednik FK “Borac”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here