Vijesti Društvo Borci iz Drijena obnovili rad Mjesne organizacije

Borci iz Drijena obnovili rad Mjesne organizacije

0

Na inicijativu Mjesne boracke organizacije Drijen održan je sastanak sa rukovodstvima Gradske boračke organizacije i Odsijeka za boračko-invalidsku zaštitu Gradske uprave Derventa na kojem se razgovaralo o poteškoćama koje opterećuju boračku populaciju i o načinima njihovog prevazilaženja.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo zbog oživljavanja rada MBO Drijen, a učesnici skupa složili su se da je potrebno redovno održavati sastanke MBO Drijen, uz pozive svim borcima ove mjesne zajednice.

Nakon konstruktivne rasprave došlo se do još nekoliko bitnih zaključaka. Preko MBO potrebno je obavijestiti RVI i članove porodica poginulih boraca o mogućnosti banjske rehabilitacije, a kako je većina članova ove populacije starije životne dobi potrebno je obezbijediti i podršku za njihovo liječenje. Takođe, izraženja je potreba da se rekonstruiše spomenik poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata iz Drijena, saopšteno je iz Odsijeka.

U ovom tijelu ističu da se radi o sastancima sa mjesnim boračkim organizacijama koje Odsijek provodi sa GBO u kontinuitetu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here