Vijesti Magazin Grla Brnjo i Soko među najljepšim na štraparijadi u Rumi

Grla Brnjo i Soko među najljepšim na štraparijadi u Rumi

0

Konjički klub „Soko sivi“ prestavio je svoje adute na 11. Međunarodnoj štraparijadi u Rumi, održanoj 27. i 28. juna na Rumskom vašarištu, a nisu izostale ni nagrade.

Naša grla Brnjo i Soko osvojili su prva mjesta u ljepoti i proglašeni su najljepše uparenim konjima. Prestavili smo našu Derventu i Republiku Srpsku u najljepšem svjetlu. Trenutno radimo na otvaranju škole jahanja i pravljenju staze za jahanje u krugu bivše firme „Mesar“ i ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru firme “Tigar trans” Dragoslavu Zariću i vlasniku Alenu Dragosavu, kaže Sreto Simić, vlasnik grla.

Nastupom u Rumi najbolje su promovisali predstojeću štraparijadu u Derventi koju porodica Simić želi da organizuje čim se stvore epidemiološki uslovi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here