Vijesti Najave i obavještenja Centar za kulturu: U srijedu nova filmska ostvarenja

Centar za kulturu: U srijedu nova filmska ostvarenja

0

U srijedu, 13. novembra, derventske filmofile očekuju nas najnovija filmska ostvarenja.

U terminu od 18 časova održaće se projekcija “Diznijevog” filma “Gospodarica zla 2”, ujedno nastavak filma “Zla vila”, u kojem se istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu. Režiser filma je Hoakim Rening (Joakin Renning), a kao producent i glimac pojavljuje se Anđelina Žoli (Angelina Jolie).

Od 20.30 časova očekuje nas najnovije ostvarenje domaće kinematografije – film “Ekipa”. Radnja prati fudbalera Partizana Zdravk (Rade Ćosić, njegovog rođaka Klupu (Andrija Milošević) i prijatelja Stefketa (Lazar Đukić) u borbi sa beskrupoloznim menadžerima, pomalo nasilnim lovatorima, fatalnim ženama…pored pomenutih, uloge tumače i Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Ivana Dudić, Dragan Jovanović i drugi.

Cijena ulaznice je 4 marke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here