Vijesti Društvo Članovi “Sunca” učešćem na modnoj reviji poslali važnu poruku

Članovi “Sunca” učešćem na modnoj reviji poslali važnu poruku

0

U banjalučkom tržnom centru „Delta“ prošle sedmice je održana modna revija pod nazivom „Sa nama, ne za nas“ na kojoj su učestvovali i članovi Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama „Sunce“.

Reviju je priredio Centar za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama „Dajte nam šansu zvjezdice“ povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa Daunovim sindromom, a s ciljem podizanja svijesti o tome koliko su ove osobe važan dio našeg društva i o njihovoj zajedničkoj borbi za inkluziju i veća prava djece sa Daunovim sindromom.

U reviji su učestvovala i djeca i mladi sa poteškoćama iz Servis centra „Tračak nade“ Foča, Kuća radosti – Centar za porodicu, Udruženje roditelja „Duga“, kao i inkluzivna folklornih grupa KUD „Čajavec“ iz Banjaluke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here