Vijesti Društvo Crveni krst proveo drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst proveo drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi

0

Opštinska organizacija Crveni krst Derventa juče je u kasarni “Zdravko Čelar” održala drugu ovogodišnju akciju doborovoljnog davanja krvi.

Crveni krst je organizator, a Inžinjerski bataljon Oružanih snaga BiH domaćin akcije, rekao je sekretar Radislav Kujundžić.

Ovo je jedna od ljetnih akcija kada nema učenika i kada pored redovnih davalaca najvažniju tečnost doniraju uglavnom pripadnici Oružanih snaga. Ipak, mi smo svoja očekivanja ispunili, jer je svaka doza u ovo vrijeme veoma važna, rekao je Kujundžić.

Zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić naglasio je da svaka akcija Crvenog krsta ima podršku lokalne zajednice, te se zahvalio svim učesnicima.

U ovoj akciji prikupljene su 84 doze najdragocijenije tečnosti.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here