Vijesti Društvo Crveni krst proveo drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst proveo drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi

0

Opštinska organizacija Crveni krst Derventa juče je u kasarni “Zdravko Čelar” održala drugu ovogodišnju akciju doborovoljnog davanja krvi.

Crveni krst je organizator, a Inžinjerski bataljon Oružanih snaga BiH domaćin akcije, rekao je sekretar Radislav Kujundžić.

Ovo je jedna od ljetnih akcija kada nema učenika i kada pored redovnih davalaca najvažniju tečnost doniraju uglavnom pripadnici Oružanih snaga. Ipak, mi smo svoja očekivanja ispunili, jer je svaka doza u ovo vrijeme veoma važna, rekao je Kujundžić.

Zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić naglasio je da svaka akcija Crvenog krsta ima podršku lokalne zajednice, te se zahvalio svim učesnicima.

U ovoj akciji prikupljene su 84 doze najdragocijenije tečnosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code