Vijesti Kultura i obrazovanje “Dan učeničkih postignuća”: U OŠ “Đorđo Panzalović” zadovoljni školskom godinom na izmaku

“Dan učeničkih postignuća”: U OŠ “Đorđo Panzalović” zadovoljni školskom godinom na izmaku

0

Sportskim takmičenjima i kulturno-zabavnim programom u Domu kulture u Osinji, učenici Osnovne škole “Đorđo Panzalović” su proteklog petka obilježili završetak školske godine, tradicionalnom manifestacijom “Dan učeničkih postignuća”.

U kulturno-umjetničkom programu predstavili su se učenici centralne i područnih škola te polaznici dramske, recitatorske, ritmičke i horske sekcije.

Osinjski osnovci se mogu pohvaliti da su u protekloj godini postigli dobre rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima te  na opštinskim i regionalnim takmičenjima.

Posebno dobri rezultati su ostvareni na eksternoj provjeri znanja učenika devetih razreda iz srpskog jezika i matematike. To je u svom obraćanju istakao i direktor škole Željko Stjepanović koji je rekao da je zadovoljan školskom godinom koja je na izmaku i postignutim rezultatima,s obzirom na skromne materijalne uslove u kojima se odvija rad škole te da će se u narednom periodu i dalje  raditi na poboljšanju uslova rada i opremljenosti nastavnim sredstvima.

Čestitke za postignute rezultate i uspješan kraj školske godine učenicima i nastavnom osoblju, u ime lokalne zajednice, uputila je Ljiljana Mujačić iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti poželjevši im uspješan rad i dobre rezultate i u narednom periodu.

Po završetku kulturno-umjetničkog programa, u prostorijama škole je održan parastos za dvojicu radnika ove škole, Milana Pećića i Nenada Savića, koji su poginuli u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Druženje je, za goste i zvanice, među kojima su bili i penzioneri ove škole i nastavno osoblje, nastavljeno uz svečani ručak.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here