Vijesti Društvo Danas i sutra veoma toplo

Danas i sutra veoma toplo

0

Danas i sutra će u Derveni preovladavati izuzetno toplo vrijeme, a meteorolozi najavljuju najvišu temperaturu i do 20 stepeni Celzijusovih.

Već po jutarnjim temperaturama (oko 8 stepeni) je jasno da će danas biti veoma toplo, pa će živa u termometru dosegnuti i do 21 stepena, iako će tokom većeg dijela dana biti oblačno vrijeme.

Visoke temperature očekuju se i tokom noći i subotnjeg jutra (15 stepeni), sa najvišim dnevnim oko 20 stepeni. U subotu se očekuju i nešto jači udari vjetra, a naveče i kišne padavine koje će donijeti drastičan pad temperatura.

Naime, tokom noći i nedjeljnog jutra temperature će se spustiti na svega tri stepena, a slične vrijednosti biće i tokom većeg dijela dana. Tokom noći na ponedjeljak temperature će pasti ispod nule.

Derveta Cafe/Freemeteo

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here