Vijesti Društvo DEBATA/ANKETA: Treba li naplaćivati parking u Derventi ili ne?

DEBATA/ANKETA: Treba li naplaćivati parking u Derventi ili ne?

1

Najavljeno je skoro naplaćivanje parking mjesta u ulicama Cara Lazara, Slavka Simića, Kralja Petra, Nikole Tesle, Trgu oslobođenja i Trgu Pravoslavlja.

Derventa je jedna od rijetkih opština koje do sada nisu uvele naplatu parkiranja, a vozačima će na raspolaganju biti 120 mjesta. Naplata će se vršiti slanjem SMS poruke na jedinstveni broj za sve operatere u BiH ili kupovinom karte u poslovnim objektima. Cijena parkiranja po satu iznosiće 80 feninga, a dnevna karta koštaće 3 marke.

Naplata parkinga trebalo bi da rastereti uži centar grada kad su u pitanju mjesta za parkiranje.

Svoje mišljenje možete ostaviti u komentarima.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Treba naplacivati parking i da bude jos skuplje,jer pojedinci iz grada po cijeli dan ostave auto na parkingu,a onaj ko mora nesto obaviti u gradu nema gdje da parkira

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here