Vijesti Sport Dervenćankama tri medalje

Dervenćankama tri medalje

0

Juniorka Tekvondo kluba Derventa Magdalena Đurić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 49 kilograma na Prvenstvu Balkana održanom u Vršcu.

Dervencankama tri medalje

Takmičenje je okupilo 298 boraca iz devet zemalja, a kolekcija Dervenćanki obogaćena je sa još dva odličja. Anja Stojković je u konkurenciji kadetkinja (do 47 kg) osvojila srebrnu, a seniorka Maja Stojković (do 46 kg) bronzanu medalju.

– Nisam očekivala tako vrijedan uspjeh, najznačajniji u karijeri. Jaka konkurencija nije bila prepreka da stignem do najsjajnijeg odličja, jer sam dostigla punu formu. Najveće zasluge za uspjeh pripadaju treneru našeg kluba Goranu Teofiloviću – rekla je “zlatna” Magdalena Đurić.

Derventske takmičarke imale su ove godine još nekoliko vrijednih ostvarenja na međunarodnim takmičenjima, pa su ponovo u najužem krugu kandidata na godišnjem izboru najboljih sportista u Derventi.

Brano Radulović – Glas Srpske

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here