Vijesti Sport Dervenćani savladali zahtjevnu “Majevica trail” trku

Dervenćani savladali zahtjevnu “Majevica trail” trku

0

Derventski rekreativci Damir Kovčić, Saša Gostić i Goran Katanić danas su uspješno savladali zahtjevna 24 kilometra „Majevica trail“ trke u Brčkom, dok je naša sugrađanka Biljana Kovačević istrčala trasu od 10 kilometara.

Kovčić je zauzeo šesto mjesto u ukupnom plasmanu istrčavši stazu za 3 sata i 17 minuta, odnosno nešto manje od 46 minuta sporije od pobjednika Žarka Jovanovića.

Gostić je sa vremenom 4:07:41 zauzeo 16. mjesto, a odmah iza njega se plasirao Katanić.

Dva sata i deset minuta bila su potrebna Kovačevićevoj da završi stazu od 10 kilometara, osvojivši 25. mjesto u ukupnoj i 4. mjesto u ženskoj konkurenciji.

„Trail“ trke su specifične po zahtjevnim dionicama koje se trče po pravilu u planinskim područjima tako da imaju prirodne prepreke i uspone.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here