Vijesti Društvo Dervenćanin najbolji kadet 24. klase Policijske akademije – VIDEO

Dervenćanin najbolji kadet 24. klase Policijske akademije – VIDEO

0

Dervenćanin Milan Bogdan najbolji je kadet 24. klase Policijske akademije u Banjaluci među 163 koji su od juče i zvanično promovisani u redove MUP-a Srpske u Centru za obuku u Zalužanima kod Banjaluke.

Policijske poslove i zadatke izvršavaće časno i pošteno i u slučajevima kada je njihov život u opasnosti, odgovorno i nepristrasno, baš kako je to zamišljao i Milan Bogdan kada je upisao Policijsku akademiju.

Policijski posao nije samo represija već imamo i drugih načina djelovanja gdje imate svaki dan da pomognete ljudima, rekao je Milan Bogdan.

Ministar Siniša Karan je istakao da MUP godinama intenzivno radi na podmlađivanju policije što je prepoznato i od građana Srpske.

Policija vrlo snažno i profesionalno odgovara svim zadacima i stanje bezbjednosti u Srpskoj je zadovoljavajuće. Uz veliku pomoć institucija Srpske stvorene su pretpostavke za uspješnu obuku policije i njihov dalji efikasan rad. Policijska akademija MUP-a Republike Srpske osnovana još 1999. godine i od tada do danas odškolovala je oko 3.000 kadeta, rekao je Karan ovom prilikom.

On je naglasio da je pred njima budućnost i obaveza da nastave tradiciju i čuvaju Republiku, u čije temelje su živote u posljednjem Odbrambeno-otadžbinskom ratu utkala 782 pripadnika MUP-a.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here