Vijesti Sport Dervenćankama bronzane medalje sa Balkanskog prvenstva u karateu

Dervenćankama bronzane medalje sa Balkanskog prvenstva u karateu

0

Na 3. Balkanskom prvenstvu za kadete „Aranđelovac 2024“ članice Karate kluba „Derventa“ Jana Vasić i Tijana Šarić su osvojile bronzane medalje u pojedinačnoj konkurenciji u disciplini borbe, dok su ekipnoj stigle do srebra.

Treneri su vrijedno pripremali takmičarke i to uz pomoć trenera iz Šamca.

Klub i uprava kluba čestitaju takmičarkama na uspjehu, posebno jer pokazuju ostalim članovima ništa nije nemoguće uz strpljenje i redovan trening. Svi naši članovi se raduju uvjek zajedno, učimo ih da budemo jedni drugima iskreni drugari i da se poštujemo, pa smo na treningu organizovali doček za osvajače medalja uz prigodan poklon od uprave kluba, istakao je predsjednik kluba Luka Nović.

Tokom prošle sedmice članovi kluba su dobili nove sportske majice od firma „GRAFIT S&N“.

Karate klub Derventa počeo je sezonu u novim majicama i drago nam je da firme prate naš rad sa djecom i zalaganja trenera, pa je tako i ovaj put usledila nagrada novim majicama marke „XBT“ čiji je brend i kvalitet prepoznatljiv u svijetu sporta, ističe Nović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here