Vijesti Kultura i obrazovanje Dervenćanke četvrtoplasirane na republičkom takmičenju “Misli mine”

Dervenćanke četvrtoplasirane na republičkom takmičenju “Misli mine”

0

Učenice OŠ “Nikola Tesla” Ema Radanović, Lena Sarić i Jelena Vidić učestvovale na republičkom takmičenju “Misli mine 2023” na Palama i osvojile 4. mjesto.

Na ovom takmičenju je učestvovalo devet pobjednika regionalnih takmičenja “Misli mine” koja su prethodnih dana održana na nivou svih regija Republike Srpske.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Derventa i Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Vukosavlje na organizovanom prevozu đaka. Našim učenicama čestitamo na trudu i zalaganju, kao i nastavnici koja ih je pripremala za takmičenje, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Ekipa “Nikole Tesle” je prethodno osvojila i prvo mjesto na Regionalnom takmičenju “Misli mine” koje je održano u Brodu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here