Vijesti Najave i obavještenja Derventa dobija prasijadu

Derventa dobija prasijadu

2

Agencija „Svadbena bajka“ i Udruženje građana „Posavina voće“ 09. juna u organizuju Prvu derventsku prasijadu.

Manifestacija će biti održana na platou ispred Sportsko-kulturnog centra u Derventi (Sportske dvorane), a okupiće oko 30 takmičarskih ekipa koje će se takmičiti ko će bolje ispeći prase.

Najbolje ispečeno prase biraće tročlani žiri, sastavljen od vrsnih poznavaoca pečenog mesa, tačnije kulinarskih sposobnosti, kažu organizatori.

Pokrovitelji ove manifestacije je Banjalučka pivara sa brendnom „Nektar“ i „Vitinka“, a tokom takmičenja biće organizvovan i koncert, sve kako bi ova manifestacija bila upotpunjena i postala tradicionalna.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Vrlo dobro. Velika stvar za Derventu. Turisti iz citave Evrope ima da navale u nas grad. Smjestajni kapaciteti ce biti premali da prime sve goste. Zaboravili ste popratne priredbe; šargije, Maru i lole, Drljacu, Ćanu i slicne. Derventa sa bogatim kulturnim zivotom, sa crkvom mjesto kina, sa prekrasnom arhitekturom (milenijum, stakleno aluminijski kokosinjac na harmanu i masa drugih) dobija jos jednu atrakciju. Sve po mjeri njenih stanovnika.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here