Vijesti Društvo Dobrivoje Tutnjević dobija stambeni kontejner – VIDEO

Dobrivoje Tutnjević dobija stambeni kontejner – VIDEO

1

 

Zaposleni u kabinetu premijera Republike Srpske Radovana Viškovića su kontaktirali su televiziju “K3” nakon objavljenog priloga o humanitarnoj akciji za Dobrivoja Tutnjevića, a potom i Udruženje „Mali anđeo“ iz Banjaluke, nakon čega je odlučeno da se Dervenćaninu dodijeli kontejner, kažu u prnjavorskom mediju.

Pomenuto udruženje je otvorilo humanitarni broj 17056 na koji pozivom možete ostaviti 1 KM za prikupljanje pomoći za rješavanje Tutnjevićevog stambenog pitanja.

Potaknut teškom životnom pričom ovog čovjeka, sudbinom i uslovima u kojima živi, premijer će Dobrivoju donirati stambeni kontejner, kažu u K3.

Kroz Dobrivojevih 57 godina život ga nije mazio, živi sam, u neuslovnoj i nepristupačnoj staroj kući, bez vode, u kojoj su zidovi ispucali i prozori razbijeni.

Dobrivoje je, pored neimaštine i teških uslova za život, i bolestan. Preživio je dva moždana udara.

Zahvaljujući Humanitarnom udruženju „Mali anđeo“ iz Banjaluke, dobio je električni šporet.

Tutnjević trenutno preživljava od socijalne pomoći od 108 KM i invalidnine od 167 KM i od dobrih ljudi koji mu pomognu da preživi.

Zima je uveliko u toku, a stambeni kontejner koji će Dobrivoju obezbijediti premijer Republike Srpske, Radovan Višković, konačno će Dobrivoju obezbijediti sigurniji dom nad glavom.

Najavljeno je da će montiranje kontejnera obaviti pripadnici Civilne zaštite.

Svi koji žele pomoći, osim pozivom, mogu to i učiniti uplatom na žiro račune Udruženja “Mali anđeo” sa naznakom „za Dobrivoja“.

UPLATE IZ BIH:
5520002009328582

UPLATE IZ INOSTRANSTVA:
IBAN: BA395520002062114139
SWIFT: HAABBA2B

TV K3

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here