Vijesti Društvo Doček Pravoslavne Nove godine u Derventi

Doček Pravoslavne Nove godine u Derventi

0

Nova pravoslavna 2011. godina ili Nova godina po Julijanskom kalendaru u Derventi je dočekana veselo uz pjesmu, igru i vatromet. Više od tri hiljade Dervenćana okupilo se večeras ispred hrama Uspenija Presvete Bogorodice. Tu su ih zabavljali pjevači, Dragan Popović i Mara i Lole. Uz igru i pjesmu, besplatno kuvano vino i vatromet ispraćena je stara i dočekana Nova 2011. godina.

Docek Pravoslavne nove godine u Derventi (1)

– Veoma smo zadovoljni što smo i ove godine mogli da organizujemo ovakav program, a narod je željan zabave, pa se okupilo mnogo svijeta,a tu nisu samo pravoslavci, došli su svi koji su htjeli da se uz ovaj program osjećaju prijatno i  ujedno zabave, rekao je protjerej stavrfor, hadži Dragan Kainović.

Docek Pravoslavne nove godine u Derventi (2)

Veselje je nastvaljeno dugo u noć, a prisutnim i svim pravoslavnim vjrenicima upućene su čestitke i najbolje želje za Novu 2011. godinu.

Cjelokupan Program za doček pravoslavne Nove godine organozovalo je SPKD ”Prosvjeta” Derventa, uz pomoć opštine Derventa.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here