Vijesti Društvo Dom zdravlja Derventa: Troje novozaraženih su članovi istog domaćinstva

Dom zdravlja Derventa: Troje novozaraženih su članovi istog domaćinstva

0

Među 23 inficirana novim korona virusom u Republici Srpskoj je i troje Dervenćana, članova jednog domaćinstva. 

Prema rezultatima nalaza analiziranih unazad 24 četiri časa pet osoba je iz Doboja, po četiri iz Banjaluke i Modriče, tri iz Kotor Varoša i po dvije iz Čelinca i Prnjavora.

Na osnovu nalaza Instituta za javno zdravstvo RS od 05. juna potvrđena je infekcija korona virusom kod još tri lica iz Dervente. Radi se o osobama iz jednog domaćinstva. Jedno lice bilo je u kontaktu sa osobom kod koje je prethodno potvrđena infekcija korona virusom. Sva tri lica su u radnom odnosu. Služba za higijensko-epidemiološku zaštitu preduzima sve neophodne mjere za sprečavanje širenja infekcije, saopštili su iz Doma zdravlja Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here