Vijesti Društvo Dom zdravlja: Devet lica testirano na novi korona virus

Dom zdravlja: Devet lica testirano na novi korona virus

0

Na području opštine Derventa pod nadzorom zbog sprečavanja pojave infekcija izazvanih korona virusom je ukupno 95 lica, od kojih se šesnaest nalazi u karantinu, kažu u Higijensko-epidemiološkoj službi Doma zdravlja.

Devet lica iz karantina je testirano na korona virus i njihovi nalazi su u radu.

Tokom prethodna 24 časa pod nadzor je stavljeno pet lica, od kojih su tri lica sa respiratornim simptomima, te vozač kamiona i jedno lice koje je doputovalo iz inostranstva i smješteno je u karantin na Plehanu. Za dvadeset i dva lica je istekao period nadzora, stoji u saopštenju.

Juče je izvršena dezinfekcija u prostorijama doma za starija lica Zlatni Lug, Vatrogasnog doma, Poreske uprave, Centra za socijalni rad, Fonda zdravstvenog osiguranja i Šumske uprave.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here