Vijesti Najave i obavještenja “Dual” i “Tru cam” vrebaju brze vozače

“Dual” i “Tru cam” vrebaju brze vozače

0

Policijska uprava Doboj obavještava vozače motornih vozila da će se na putevima koji su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Doboj do kraja marta kontrola brzine kretanja vozila vršiti pomoću radarskog sistema „Dual“.

Takođe, od danas pa do 25. marta kontrola krzine kretanja vozila vršiće se i ručnim laserskim uređajem za mjerenje brzine „Tru cam“.

Ovaj sistemi radarske kontrole podrazumijevaju evidentiranje brzine bez zaustavljanja vozila a obavještenje o učinjenom prekršaju koji je evidentiran navedenim radarima dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta vlasnika vozila, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here