Vijesti Hronika Dvadeset vozila isključeno iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti

Dvadeset vozila isključeno iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti

0

Tokom dvodnevne prošlosedmične akcije provedene na području Policijske uprave Doboj iz iz saobraćaja je isključeno 20 vozila zbog tehničke neispravnosti.

Tokom provođenja akcije pojačane kontrole tehničke ispravnosti vozila 155 učesnika u saobraćaju.

Zbog počinjenih prekršaja koji su bili akcenat kontrole sankcionisano je 47 vozača. Na vanredni tehnički pregled zbog tehničke neispravnosti upućena su 33 vozila, od kojih je kod 20 utvrđena tehnička neispravost i ista su isključena iz saobraćaja. Takođe, 79 vozača je sankcionisano po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, zbog prekršaja koji nisu bili predmet akcije, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da poštuju zakonske odredbe radi lične i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju, te da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima, stanju puta i vremenskim prilikima, uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here