Vijesti Kultura i obrazovanje Evita Bojkovac specijalni gost dječijih pjesničkih susreta u Inđiji

Evita Bojkovac specijalni gost dječijih pjesničkih susreta u Inđiji

0

Dvanaestogodišnja Evita Bojkovac iz Dervente bila je specijalni gost iz Republike Srpske na 17. Susretima djece pjesnika “Pevaj ravnico” u Inđiji.

Bojkovčeva, učenica Osnovne škole “19. april” iz Dervente, na Susretima djece i pjesnika učestvovala je na poziv Književnog kluba “Miroslav Mika Antić” iz Inđije, koji je organizator ove manifestacije.

– Želim da se zahvalim predsjedniku Zlatomiru Borovnici što me je pozvao da učestvujem na manifestaciji, a i na objavi pjesme u zborniku, rekla je Bojkovčeva.

Pjesma Evite Bojkovac pod nazivom “Vrtlar” objavljena je zborniku radova djece “Pevaj ravnico”, koji je promovisan na susretima.

Djevojčica iz Dervente govorila je stihove svojih pjesama pred vršnjacima i gostima manifestacije u Inđiji.

Član je SKK “Vihor” Derventa.

Nenad Simić

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here