Vijesti Sport Fide majstor Malešević odličan na turniru “Pula open”

Fide majstor Malešević odličan na turniru “Pula open”

0

Dervenćanin Nedeljko Malešević, fide majstor koji godinama živi u Švedskoj, ostvario je odličan rezultat osvojivši 28. mjesto na tradicionalnom šahovskom turniru „Pula open 2023“ na kome se takmičilo 223 igrača iz 32 države.

Pobjednik turnira je velemajstor Mamadov Zaur iz Azerbejdzana sa 7,5 poena iz 9 kola, dok je Malešević osvojio 6 poena iz isto toliko odigranih partija.

Pored dobrog ukupnog plasmana, Maleševiću je pripala druga nagrada za predviđena za igrače starije od 60 godina. Ovaj rezultat posebno raduje članove ŠK „Derventa“, jer je Malešević dugo godina branio boje Dervente i nesebično pomaže u radu kluba i afirmaciji šaha u gradu, kažu u ovom sportskom kolektivu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here