Vijesti Sport U Novoj godini budite u dobroj formi: “Fit X” nakon praznika nastavlja...

U Novoj godini budite u dobroj formi: “Fit X” nakon praznika nastavlja sa radom

0

Fitnes centar „Fit X“, nakon pauze zbog novogodišnjih praznika, nastavio je sa radom, a do kraja mjeseca traje i upis novih članova.

Iako je započinjanje trenažnog procesa u ovom centru moguće tokom čitave godine, sada je pravo vrijeme za one koji po prvi put žele da započnu sa treninzima.

Trenutno radimo treninge u kojima se više posvećuje pažnje razgibavanju i laganim vježbama kako bi svi poslije praznika što lakše ušli u trenažni proces, a to je odlična prilika i za početnike da se pokrenu, kađe trener Aleksandar Jeličić.

Iako je prošla godina svima bila teška, u „Fit X“ ističu da je za njih bila najuspješnija od postojanja.

Počeli smo sa novim programima, pravili odlične rezultate, pokrenuli veliki broj sugrađana da budu aktivni i da žive što je moguće zdravije. Zahvaljujem se svim svojim članovima na saradnji i zajedničkim rezultatima, kaže Jeličić.

On ističe da će u narednom periodu pokrenuti treći ciklus „Transformacije za 90 dana“, inače prvi kojeg će polaznici moći pratiti „online“, te druge zanimljivosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here