Vijesti Magazin “Fit X” otvara novu sezonu: Odlična prilika za one koji žele da...

“Fit X” otvara novu sezonu: Odlična prilika za one koji žele da se aktiviraju po prvi put – VIDEO

0

Fitnes studio “Fit X” u novoj sezoni organizuje nove grupe za početnike i početnice.

Grupe su namijenjene za sve one koje imaju želju da vježbaju, ali se iz nekog razloga ne usude ni početi.

– Oni obično smatraju da nisu u formi, da neće moći izdržati ili naučiti vježbe, da imaju previše kilograma… Sada ovi izgovori više ne važe jer se radi o grupama u kojima će se raditi osnovne vježbe koje mogu svi izvoditi sa vrlo laganim tempom. Cilj je da na pravi način uđete u sistem treninga i da to zavolite, kaže trener Aleksandar Jeličić.

U ovom fitnes centru dame trenutno treniraju u šest grupa u različitim terminima svakog dana osim nedelje, tako da se treninzi vrlo lako mogu kombinovati sa slobodnim vremenom, dok muška grupa trenira ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 časova.

Dodatne informacije oko upisa možete dobiti na telefon 065 658 969 ili na FB i Instagram stranicama Fitnes studio “Fit X”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here