Vijesti Najave i obavještenja Fitnes “BodyArt”: Počinje nova sezona, upis u toku

Fitnes “BodyArt”: Počinje nova sezona, upis u toku

0

Od srijede (16. januara) fitnes „BodyArt“ započinje novu sezonu. Koji kilogram viška nakupljen tokom praznika najlakše se gubi dobrim treninzima, poručuje trener Dušan Marić.

Protekla sezona bila je veoma uspješna, a u narednoj se očekuju i neki noviteti.

Trener Dušan Marić

– Prošle sezone „BodyArt“ je u svakom trenutku imao više od 100 članova, a svojim polaznicima omogućili smo i dvije edukacije koje je održao poznati bh. fitnes trener i nutricionista Džemal Gekić. Vjerujem da će ova godina biti još uspješnija za naše članove, a postoji mogućnost i širenja aktivnosti i prostorija studija, otkriva licencirani fitnes instruktor Marić.

Kao i do sada, vježbaće se tri puta sedmično, a dame mogu birati između četiri grupe koje treniraju od ponedjeljka do subote u treminima od 19 i 20 časova, tako da ćete bez problema pronaći termin koji vam odgovara. Muška grupa trenira ponedjeljkom, srijedom i petkom od 21 čas.

Mjesta za zainteresovane još ima, a sve informacije mogu dobiti na broj 065 619 021. Mjesečna članarina iznosi 30 maraka.

Neke od najboljih “BodyArt” transformacija:

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code