Vijesti Magazin Fitnes centar “Fit X” otvara novu sezonu

Fitnes centar “Fit X” otvara novu sezonu

0

Fitnes centar “Fit X”, nakon ljetnje pauze, počinje novu sezonu i upis polaznika u grupe za početnike i početnice.

Rad u grupama je prilagođen za sve one koje imaju želju da počnu vježbaju, poboljšaju svoje zdravlje i izgled, ali se do sada nisu usudili, kao i za one koji nastavljaju treninge nakon ljetnih odmora.

Oni obično smatraju da nisu u formi, da neće moći izdržati ili naučiti vježbe, da imaju previše kilograma… Sada ovi izgovori više ne važe jer se radi o grupama u kojima će se raditi osnovne vježbe koje mogu svi izvoditi sa vrlo laganim tempom. Cilj je da na pravi način uđete u sistem treninga i da to zavolite, a da se vremenom  kaže trener Aleksandar Jeličić.

U ovom fitnes centru dame trenutno treniraju u šest grupa u različitim terminima svakog dana osim nedelje, tako da se treninzi vrlo lako mogu kombinovati sa slobodnim vremenom, dok muška grupa trenira ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 časova.

Zainteresovani će moći birati između treniranja u potpuno opremljenoj sali, bilo grupno ili pojedinačno, ili iz udobnosti doma kroz “online” treninge.

Dodatne informacije oko upisa možete dobiti na telefon 065 658 969 ili na FB i Instagram stranicama Fitnes studio “Fit X”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here