Vijesti Sport F.K. ’’4.JUL’’ – Počelo je sa pobjedama

F.K. ’’4.JUL’’ – Počelo je sa pobjedama

0

U veoma dobroj igri oba tima, Poježani su na kraju bili bolji i na svom terenu na Lavljima, pored rječice Ilove od komšija iz Osinje uzeli sva tri boda.

F.K. 4.JUL - Pocelo je sa pobjedama

Igra je bila ravnopravna sve do 75 minute, kada su Poježani ulaskom Marija Pećića na sredini terena pobljšali organizaciju igre i započeli sa serijom napada, pa je Dražen Pećić primorao protivničkog igrača da ga rukama zaustavi u 16 metra u naletu na gol, što je sudija ispravno okarakterisao kao penal. Penal je vješto izveo Erić i bilo je to 1: 0 za Poježane. Preostali dio igre je pripao Poježanima, a Osinjani su zaradili jedno isključenje zbog drugog žutog kartona. Pred sam kraj, Erić se ponovo upisao u strelce iz serije udaraca na gol suigrača, nije mu bilo teško da odbijenu loptu sa dva metra oštro plasira u mrežu. Bio to rezultat od 2 : 0, za kraj utakmice.

Tako su Poježani konačno započeli sa pobjedama na kraju prvenstvene sezone.

Međusobna koškanja komšija, nisu uticala na konačan rezultat utakmice, a sudijska trojka je dobro obavila svoj posao.

Oba tima su nastavila druženje u Donjim Ceranima, pored rijeke Ukrine na Prljači.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here