Vijesti Sport FK Tekstilac: Aktuelna uprava kluba nastavlja u tehničkom mandatu – FOTO

FK Tekstilac: Aktuelna uprava kluba nastavlja u tehničkom mandatu – FOTO

0

Na sinoć održanoj Izbornoj skupštini Fudbalskog kluba Tekstilac konstituisan je novi 35-člani saziv Skupštine kluba, po hijerarhiji najviši organ ovog sportskog kolektiva.

Iako je planirano, izostao je izbor novog predsjednika Skupštine i Upravnog odbora.

Zbog izostanka prijedloga kandidata za pomenute funkcije novi saziv Skupštine je odlučio da će dosadašnji predsjednik Predrag Drinić i članovi uprave u narednom periodu obavljati svoju funkciju u „tehničkom mandatu“, kao i da će vršiti sve potrebne aktivnosti oko pripreme za novu sezonu, sve do izbora nove uprave. Mi ćemo do tada osigurati funkcionalnost kluba i adekvatno pojačati ekipu, poručila je još uvijek aktuelna uprava kluba, dodajući da zbog novonastale situacije očekuju veću podršku lokalne zajednice.

Takođe, radno tijelo u sastavu Davor Pijetlović, Tihomir Tominčić i Dejan Plisnić preuzeo je obavezu da u narednom periodu pronađe privrednike i sportske radnike koji bi bili zainteresovani za preuzimanje kluba, pa će u tom slučaju biti organizovana i nova izborna skupština.

Članovi skupštine su razmatrali izvještaj o aktivnostima provedenim u 2019. godini, te usvojili finansijski i plan rada do kraja tekuće godine.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here